marți, 31 martie 2009

Cunoasteti asemanarea dintre : Echipa nationala de fotbal a Romaniei si Alina Plugaru?

rs-32 Cunoasteti asemanarea dintre : Echipa nationala de fotbal a Romaniei si Alina Plugaru?

Amandoua se cred BUNE!!!

Asta este diferentza dintre putinta si putirinta, dintre a vrea si neputinta, dintre Piturca si un antrenor de echipa nationala.

Care credeţi că sunt principalele lacune ale selecţionerului?

Confundă echipa naţională cu propriile interese şi orgolii. Să nu uite că echipa naţională nu este a lui sau a Federaţiei, ci a ţării. A făcut intenţionat tot ce a făcut cu Maximilian Nicu, numai pentru că presa la unison l-a cerut în lot, pentru că Ministerul de Externe s-a comportat adorabil, acordându-i cetăţenia repede. Pentru că nu l-a dorit el, a dovedit că este rigid, limitat, fără idei tactice. A sfidat întreaga opinie publică şi Federaţia. A avut conflicte cu jucătorii cu personalitate, vezi anii trecuţi cu Gică Popescu şi Gică Hagi. Vezi cazul Mutu. Chiar şi cu Chivu au fost unele probleme în campania trecută.

Cum se răsfrâng toate acestea asupra jucătorilor?

Piţurcă transmite o energie negativă echipei. Băieţii joacă numai din valoarea lor, nu pentru că i-a aşezat el. Nu se vede o concepţie, nu se vede o schemă lucrată. Staff-ul tehnic este unul foarte slab. Pe cine au antrenat Ştefan Iovan sau Gabi Boldici? Sunt oameni care n-au ce face la echipa naţională. Şi-a ales numai oameni care nu-i ies din cuvânt, care spun numai ce spune el. Este cinic, foarte răzbunător în relaţiile cu jucătorii. Nu uită şi nu iartă. Nu întâmplător i se spune Satana.

Si nu in ultimul rand sunt devina jucatorii:

Ei fac parte din generaţia ratată pentru că s-au crezut mari fotbalişti înainte de a deveni fotbalişti. Au crezut că a fost suficient doar să se frece cîţiva dintre ei de cei care au făcut parte din generaţia de aur ca să poată visa că fac şi ei parte din vreo generaţie. Ei fac parte din generaţia ratată pentru că au ajuns vedete înainte de a ajunge fotbalişti. Gagicile, fiţele, banii şi frezele au fost întotdeauna cele mai importante calităţi ale lor atît pe teren, cît şi în afara lui. Ei fac parte din generaţia ratată pentru că au fost mai degrabă preocupaţi să marcheze prin ciorapii cu plasă ai manechinelor, dizeuzelor şi ai fetelor care au apărut prin Playboy decît prin plasele porţilor adverse. Ei fac parte din generaţia ratată pentru că au fost dintotdeauna mai interesaţi de scorurile de prin cluburile de noapte, de scorurile haine­-lor şi maşinile de firmă decît de scoru-rile meciurilor pe care le jucau. Ei fac parte din generaţia ratată pentru că au pus de fiecare dată înaintea zerourilor de pe tabela de marcaj zerourile din contractele lor. Ei fac parte din generaţia ratată pentru că au ştiut întotdeauna mai bine "versurile" manelelor decît versurile imnului naţional. Cu atît mai mult cu cît cu fiecare "deşteaptă-te, române!" cîntat au crezut chiar dacă au fost înfrînţi mai mereu că e vorba de oricine altcineva, de oricare român dintre cele douăzeci şi două de milioane mai puţin despre ei. Iar atunci cînd faci parte dintr-o generaţie ratată, generaţia ta nu există.pitilateralll


”O femeie fără sâni este ca un pat fără perne”,

Sutienul, o prejudecata?
”O femeie fără sâni este ca un pat fără perne”, spunea Anatole France. Şi întradevăr, sânii pot reprezenta pentru o femeie ieşirea din anonimat, iar pentru un bărbat, modalitatea de a ieşi dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preaMARITI de către artişti.

Ca în multe cazuri, tindem să dorim ceea ce nu avem şi să fim nemulţumiţi de ceea ce avem deja. Credeţi că sânii iubitei sunt prea mici? Mai uşor de prins în palmă, ei amintesc prospeţimea adolescenţei. Găsiţi-le farmecul! Pentru voi sunt puşi în valoare… o bluză mulată, un nasture descheiat…

Cât despre sânii mari, se recomandă singuri.

Inventarea sutienului să fie doar o prejudecata? Trebuie sa existe insa cel putin o motivatie pentru care acesta e cu adevarat folositor. Banuim ca ar fi creat mai ales pentru barbati.



Ca emotia sa fie mai intensa… si descoperirea, treptata.

Sânii sunt expresia feminităţii! Aveti încredere în ei, căci vor face întotdeauna intrarea în lume! Şi ce intrare… !

In topul fantasmelor masculine
Foarte multe fantasme ale bărbaţilor sunt legate de sâni. Tresărirea lor la cea mai uşoară atingere, mângâierea cu o floare sau cu sexul iubitului, stropirea cu lapte sau ornarea cu frişcă… Ei sunt punctul central în preludiu. Nimic nu îi poate inlocui în jocul erotic sau in imaginarea lui. Aşa încât orice prilej de a-i atinge nu poate fi decât binevenit.

De aceea nu ne mai mirăm că doctorul (fie el chiar psihiatru) insistă ca pacientele să se dezbrace ca să le consulte. Şi adeseori ai impresia ca a uitat ceea ce caută - inima, eventual noduli sau poate sfârcurile înfiorate de atingere?!

Si profesorii sunt niste privilegiati!

Chiar si atunci cand studentele trebuie sa raspunda din banca, sanii sunt cei care salveaza posibila nesiguranta. Oricum
Atunci examenul este… sus-ţinut de freamătul lor inconfundabil. Şi, de fapt, orice bărbat te dezbracă din priviri. Şi bine face! Pentru că rochiile sunt făcute să cadă… bine…

Sanii oglindesc viata interioara
*Legătura sânilor cu inconştientul si imaginaţia este foarte strânsă, iar receptivitatea lor la stres este evidentă. De exemplu, înaintea unui examen, unele studente au sânii umflaţi şi dureroşi. Alte femei resimt dureri la sâni atunci când văd la televizor scene violente.

*Femeia trebuie să îi iubească şi să ştie să le arate interes, dar, cel mai important, să sugereze o atenţie aparte asupra lor şi din partea iubitului. Uneori ele nu sunt mulţumite de forma sânilor, şi astfel, in conştient, îşi refuză plăcerea pe care aceştia le-o pot oferi. Femeile cu sânii mari, chiar opulenţi, pot dezvolta un adevărat complex din pricina lor. Tendinţa este de a-i ascunde în haine fără nici o croială, de a-i camufla stând cocoşate şi de a-i privi ca pe inamicii nr.1 ai imaginii lor în ochii celorlalţi.

Aşa se explică opţiunea pentru operaţii estetice.

* Neîmplinirile din plan sexual se repercutează în timp asupra sânilor şi pot favoriza apariţia tumorilor, a chisturilor mamare sau chiar a cancerului. Toate aceste probleme îşi au sursa, în mod evident, în cadrul cuplului, dar tot aici ele îşi pot găsi rezolvarea, prin cât mai multă dragoste.

*Ca şi stările emotionale, medicamentele acţionează direct asupra creierului, acţionează prin intermediul hipofizei şi asupra secreţiilor hormonale, deci şi asupra sânilor. Astfel, s-a constatat că secreţiile şi chisturile mamare, congestionarea sânilor si alte asemenea probleme pot fi, în unele situaţii, cauzate de tranchilizante, dar oprirea tratamentului face să dispară ,aceste modificări. În asemenea cazuri era posibil să apară o neaşteptată lactaţie. Dar aceasta este diferită de fenomenul cunoscut ca “Zăpada Albă .”

Un mister al senzualitatii -”Zăpada Albă
Atât în Orient, cât şi în Occident, valoarea unor asemenea secretii a fost recunoscuta şi i s-au atribuit denumiri precum “Laptele Vrajitoarelor” , “Zăpada Albă” sau “Sucul de piersica al nemuririi”. Exista femei extrem de senzuale si totodata foarte afectuase, care, in mod natural, fara sa fie in perioada alaptarii, secreta asa-numita “Zăpada Albă”. Nu este vorba nici de o născocire, nici de o problemă de natură medicală. Ele pot avea secreţie lactată permanent. Doar o stare acută de devitalizare poate afecta această esenţă dulce şi hrănitoare.

“Esenţa de Coral” are o mare valoare mai ales în cazul unei femei care nu a avut copii şi care nu are lapte. Acest fluid extraordinar are culoarea albă şi un gust uşor dulce, foarte plăcut. Bărbatul trebuie să sugă şi să bea plin de adoraţie acest medicament special. El are un efect binefăcător asupra întregului organism, trezind stări de iubire şi de senzualitate foarte intense.

Retete miraculoase de marire a sanilor

*Orice exerciţiu care dezvoltă pieptul, dezvoltă şi sânii. Deci respiraţi adânc şi prohmd, faceţi gimnastică. Evitaţi toate sfaturile stupide ale prietenelor care vă îndeamnă să ţineţi cure exagerate de slăbire. Atât de incitanţi, sânii sunt, în mare parte, nişte perniţe de grăsime. De aceea sânii femeilor cu o vitalitate debordantă sunt atât de atrăgători.