sâmbătă, 14 martie 2009

Primavara toamna...

"Primavara e modul in care natura ne spune : sa inceapa petrecerea."
Robin Williams



"Iarna sunt traditionalist fiindca port caciula, vara sunt paradoxal pentru ca umblu cu capul gol, primavara sunt socialist din cauza naturii, toamna sunt burghez din cauza umbrelei."

Ionel Teodoreanu

joi, 12 martie 2009

Curvele dau teapa, blogerii inghit.




Emil Cioran spunea ca i se par normale orice fel de anomalii dar nicidata n-a putut sa isi explice prezenta unor impotenti in randul prostilor. Noi am trait sa vedem curve care dau teapa la diverse bloguri si siteuri.
Asa va trebuie carnatilor

"Acum cateva luni am fost contactat de o oarecare tipa , pe nume Izabela (Managera Mon Amour - Salonul Alinei Plugaru De Masaj Erotic ) care era interesata de reclama pe acest blog. Toate bune si frumoase , am batut palma si astfel am inceput sa-i afisez pe acest blog un banner 125×125 si un banner 468 × 60 plus un articol . In prima luna mi-a platit doar jumatate din parte din suma de 70 de euro pe care trebuia sa o primesc pentru afisarea bannerelor pe acest blog timp de 4 luni , apoi a urmat teapa . De o luna si ceva de zile tot am tot asteptat un semn de viata dar am constatat cu stupoare ca pentru o suma infima de 1 milion , lumea prefere sa se faca invizibila .

Asa ca Izabela urat din partea ta , lucruri din astea nu se fac . "

sursa: http://perfu.lanebuni.eu

miercuri, 11 martie 2009

Einstein despre ceea ce noi nu am fost in stare....

Cucuveaua traieste, a renascut din propria cenusa asemeni pasarii Phoenix ... Traiasca CUCUVEAUA





Trebuie sa spunem si acum avem dovezi ca : Cucuveaua traieste, a renascut din propria cenusa asemeni pasarii Phoenix ... Traiasca CUCUVEAUA






Te faci doctor si esti obligat sa iei spaga - la un salariu de 15oo ron cum sa te descurci sa iti iei o nevasta sa faci o casa si un copil?
daca nu te modelezi dupa sistem te exclude ...sa nu uiti asta.

Stiu politisti care nu primesc bani sa isi faca full-ul la autoturismul pe care scrie "Siguranta si Incredere", , politisti care au dus Loganul la revizie din banii lor... sa fim intelesi dar nu ii plang de mila ...Sistemul isi bate joc de ei si ei de noi si noi inghitim.


Este foarte important intr-o muie la care capat al pulii te situezi, ca daca nu esti la cel bun taci si inghiti, iti mai curge putin prin marginile buzelor, dar iti iei un servetel umed si te stergi. Asta-i.







Singur NU poti face nimic. dar in momentul cand o sa fie 100, 1000, 10000 de hai sa zicem blogeri care iau atitudine concomitent... si cei 10000 sunt cititi de 1.000.000 de romani atunci cand vom merge la vot, il vom schimba pe Basescu. Oprescu , K.Johaness, Crin Antonescu sau chiar Tariceanu ar fi oricum mult mai buni. Asta este parerea mea. Chiar populatia( popor ar fi prea mult) asta de manelisti nu vede incotro ne ducem.




Cand Brucan a spus ca suntem in proporti de 90% prosti si ne vor trebui 20 ani sa putem scoate capul in lume ne-am suparat. Acum ne dam seama ca de fapt 20 de ani era un termen prea mic, si 90% prosti, este un procent aproape corect.






Maimutoii astia ne reprezinta chiar asta meritam.

Daca asta meriti Nu te duce la vot.









Sunt pentru obligativitatea votului.
Sa ne oblige sa iesim la vot, daca nu vrei nici un candidat anuleazati votul in cabina, dar du-te la vot...ia atitudine. Schimba ceva si da jos cloaca asta imputita.




Adevarul nu trebuie cautat, dupa parera mea, asa cum cauti un rezultat matematic al unei formule. Pentru ca adevarul este foarte sensibil, relativ si temporar. Iar ce este mai important este ca nimeni dintre oameni nu are capacitatea de a decreta asupra unui ADEVAR absolut. Adevarul la care avem acces, este un adevar relativ, la limita capacitatilor noastre cognitive limitate.




Poate si de aceea, se incearca, si nu de putine ori reuseste, sa fim manipulati de minti iscusite, abile sa foloseasca cuvintele spre interesul propriu, spre cauza numai de ei stiuta. Si asta, fara sa mai adaugam ca, in acest proces-asa-zis-logic-ni se pot prezenta date debilitate intentionat.

marți, 10 martie 2009

Mult succes in Parlamentul European Elenei Basescu !



Traim decenii de impliniri marete! Traim decenii de munca si avint! Iar in aceste vremuri de cotitura, Elena Basescu este farul nostru calauzitor! Mult succes in Parlamentul European Elenei Basescu !

In ultimul timp am avut personalitati markante extrem de mioape( cu grad de comparatie), cred ca din aceasta cauza n-au observat starea natiunii.

Elena are doar un strabism verbal. Atat.

luni, 9 martie 2009

De ce sunt politistii asa prosti ?


Vreau sa va povestesc o intamplare de saptamana trecuta. Pe 02.03.2009 in jurul orei 18 trecute fix primesc un telefon , pe mobil.
- Buna seara, domnul xyz ?Societatea .... ?
- Da ! Buna seara.
- Sunt plutonier ... (kkt- nu m-am obosit sa tin minte numele panaramei- era femeie) de la IJP Ialomitza .
- Da si... ?
- Acum doua saptamani v-am trimis o instiintare si nu ne-ati raspuns la ea. De ce ?
- Dintr-un singur motiv...pentru ca nu am primit-o (am raspuns eu imperturbabil). Despre ce este vorba ?
- In data de 08.09.2008 a ti fost inregistrat de aparatul radar in localitatea ..... cu 79km/h . De ce nu ne-ati raspuns?
- Dintr-un singur motiv...pentru ca nu am primit-o ( eram deja nervos ) repet eu raspunsul de adineauri.
Pe ce adresa a-ti trimis instiitarea ?
- Pe str. Odei. Nr...
- ( ma bufneste rasul) Imi pare rau dar sediul meu este pe str. Odaii cu doi de ii –adaug eu.
- Trebuia sa ne anuntati daca v-ati schimbat adresa ( spune martoaga de la celalalt capat) .
- Sa va anunt ca aveti colegi incompetenti care gresesc la dactilografiere ?
... de aici am taiat un paragraf de vreo 2-3 min sumbru in ale prostiei domnisoarei politiste care nu intelegea de ce nu i-am raspuns , si vroia sa ii raspund la telefon. Intr-un final incercam sa ii spun ca sediul meu nu mai este nici pe Odaii si ca l-am mutat de vreo 2 luni. A incercat sa mi-l ceara dar am trimis-o la Registrul Comertului
daca tot a fost in stare sa imi afle numarul de telefon.
Imi ridic niste semne de intrebare :
1. Cum mi-a aflat numarul ? Au contracte cu firmele de telefonie sau suntem stat politienesc ?
2. Cine i-a oprit 5 luni si 3 saptamani sa imi trimita adresa ?, intrasera in fibrilatii ca se apropria termenul de 6 luni de la infaptuirea contraventiei dupa care se prescrie.
3. De ce sunt politistii asa prosti ? Chiar si doamnele sau domnisoarele sunt la fel de penale... sa va traiasca IQ-ul mic mic mic.

duminică, 8 martie 2009

Este foarte simplu... vrei sa fii tratat ca om, poarta-te ca un om.


Mai bine incepeti voi prin a va schimba si nu mai aruncati vina pe ceilalti... Este foarte simplu... vrei sa fii tratat ca om, poarta-te ca un om.
Mereu aud ca tiganii sunt discriminati... ganditi-va cum se simte un profesor la pensie care trebuie sa mearga cu capul in pamant cand trece prin fata unui tigan care nu a muncit 1 zi in viata lui. Asta numai pt ca poate i se nazare ciorii sa il caute la buzunare
Terminati cu afirmatii ca romanii sunt de vina!!! Poate suntem noi de vina ca nu terminam cu voi odata.
Dati exemple din trecut... din 89 incoace ce v-a impiedicat sa va integrati?
Cat despre improprietarire ati decis sa va improprietariti si singuri practicand camata, santajul, hotia si crimele.

Pana cand sa ma simt minoritar la mine in tara?


Chiar nu va deranjeaza sa fiti facuti tigani din pricina ca unii isi zic romi? Pe mine da. Pentru 2 tigani care topaie si lalaiesc in limba lor de ce sa fiu obligat sa suport restul de 98 de cersetori, hoti si nascatori de alti tigani care invata de mici aceleasi lucruri. Inainte era o lege nescrisa si cunoscuta tuturor romanilor. Nu muncesti, nu mananci. Tiganii nu muncesc dar mananca. Pe furt si pe programele de ajutorare a defavorizatilor si pe banii incasati pentru procreerea in nestire. Tigancile fac urmatorul copil doar ca sa aiba alocatii permanente pe spatele romancelor ce muncesc in fabricile de textile pe salarii de mizerie si care nu uitati ca apartin in majoritate italienilor jegosi care ne omoara romanii in Italia. Suntem o natie de cretini si ne meritam soarta. Vreti o demonstratie. O sa sara o gramada de romani cu gura pe mine ca sunt rasist uitand care e adevarata problema. Sunt roman, nu rom. Macar atat sa intelegeti ca denumirea lor o dam noi si nu ei ne obliga cum sa-i numim. Romania reprezinta romanii si nu natia tiganeasca. Tigani sunt tigani si asa i-au numit si stramosii mei, inclusiv bunicii si parintii. In incheiere va intreb.
PANA CAND TREBUIE SA NE SIMTIM MINORITARI IN TARA NOASTRA?
De ce primesc minoritatile bani pentru sedii culturale si manifestari diverse cand actorii romani nu au finantare nici macar pentru un film amarat sau scolile, spitalele si gradinitele stau sa cada?
M-AM SATURAT DE DISCRIMINAREA ASTA POZITIVA. Va las tema de gandire romanilor destepti. La ce poate duce starea de nemultumire continua a romanilor fata de stilul de viata necivilizat al tiganilor? Prefer sa nu vorbeasca cei ce nu au trecut macar odata pe jos printr-un cartier de tigani, nu au parcat masina acolo sau vad tiganii doar la televizor.

"Cand toata Europa le zice tigani, noi de ce sa le zicem rromi? De ce sa fim mai catolici ca Papa? "

De ce la noi toti cersetorii si cantaretii sunt jegosi, slinosi si tigani? Batranelul din imagine era un om absolut onorabil, curatel si cu o privire extraordinar de calda.
Tiganii sunt tigani, nu sunt rromi. Hai sa scapam de presiunea asociatiilor anti-discriminare si sa le zicem pe nume. Cand toata Europa le zice tigani, noi de ce sa le zicem rromi? De ce sa fim mai catolici ca Papa? De ce sa se confunde romanii cu rromii? Tigani, zingari, tsigans, zigeuners, cigani, cikani. Abia astept proiectul asta de lege. Hai cu semnaturile !