marți, 5 mai 2009

De unde nu e , nici Dumnezeu nu cere.


Se ia un model, dimensiuni 87-62-92 şi 1.76 metri înălţime, i se dă un microfon şi este trimisă la un eveniment să realizeze materialul vieţii ei. Oare de ce mai avea nevoie ca să îşi facă suficient curaj? Poate de un energizat cu miros parfumat de alcool. Şi gata. Fata noastră este pregătită.
Ce urmează de aici? Un interviu care a reuşit să îl scoată din pepeni pe Adrian Despot. „Bună seara domnule Adi Despot!”, aşa îşi începe „micuţa” noastră interviul. „Ce faceţi în seara asta aici? Cine a cântat înaintea dumneavoastră?”, continuă tânăra sigură pe ea. După ce rockerul îşi face datoria şi îi enumeră pe Andrei, fostul câştigător la Megastar, pe Paraziţii şi că urmează el cu trupa lui, Viţa de vie, frumoasa noastră îi pune întrebarea cheie a serii: „Şi câte trupe sunteţi în seara asta?”. De aici şi până la ieşirea nervoasă a lui Adrian nu a mai fost decât un pas.
Acesta este filmuleţul care de două zile face înconjurul adreselor de messenger şi mail. Cine este însă protagonista? Tânăra se numeşte Alexandra Avram şi a lăsat modelingul pentru televiziune. În 2006, a participat la Miss România, iar mottoul după care îşi ghidează viaţa este: „Siempre positivo, nunca negativo”. Să sperăm că o va ajuta şi după „reclama gratuită” de care se bucură acum.