sâmbătă, 18 aprilie 2009

Preţurile imobilelor de pe litoral au scăzut cu aproape 50%

Ce bine-mi pare ca a-ti luat teapa!!!
Prietenii stiu de ce ... !!!
Criza imobiliară blochează continuarea investiţiilor turistice de pe litoral. Mamaia Nord este în urmă cu termenele de finalizare a construcţiilor. În plus, preţurile locuinţelor din noua staţiune au scăzut chiar şi cu 50%, comparativ cu anul trecut.
Complexurile hoteliere, vilele şi blocurile de locuinţe care urmau să formeze cea mai nouă staţiune a litoralului, între Mamaia şi Năvodari, au rămas în diferite stadii de construcţie. Zona care cunoştea o dezvoltare fabuloasă, anul trecut, prezintă o mulţime de blocuri cu apartamentele goale sau stopate "la roşu".

Complexul "Maria Regia", din zona Hanul Piraţilor, cuprinde 46 de vile albe, luxoase, cu garaj şi o mie de metri pătraţi de curte. Investiţia a fost de aproape 50 de milioane de euro. Locuinţele de lux costau în urmă cu un an peste un milion de euro. Astăzi pot fi cumpărate cu sume între 550.000 şi 800.000 de euro, iar dezvoltatorii sunt dispuşi să le vândă chiar şi în rate. Zece vile nu au mai fost utilate din cauza lipsei de banilor.

Nici locuinţele şi terenurile din sudul litoralului nu au scăpat de efectele crizei. Sunt mai ieftine cu 25%, comparativ cu anul trecut. În Mangalia, o garsonieră costă cel mult 40.000 de euro, în zona ultracentrală.

Un apartament cu două camere, care în 2008 putea fi vândut cu 70.000 de euro valorează cel mult 50.000. Proprietarii de imobile aşteaptă ca piaţa să-şi revină. Până atunci, preferă să închirieze locuinţele în loc să le vândă.

sursa:Antena3.ro

Dacia are cea mai mare creştere a vânzărilor la nivel european !!!


Norocul prostului cu programul rabla din Germania , baietii primesc aproape 3000 euro ptr o masina uzata si atunci e normal sa le convina Loganul. Am dat lovitura, avem cea mai mare crestere din Europa, ne-am p,,,t pe ei, URA - avem economie...avem pe dracu!!!

"Febleţea amatorilor de maşini rămâne Dacia. Statistic vorbind, fabrica de la Mioveni înregistrează cea mare creştere a vânzărilor la nivel european. Să nu uităm contextul, vorbim de o piaţă în continuă scădere iar Dacia a reuşit în primele trei luni ale anului să-şi dubleze cota de piaţă. Dar trebuie să spune că acest lucru se datorează în special datorită programului Rabla din Germania.

Preţul maşinii româneşti pare să-şi fi spus cuvântul, numai în martie au fost înmatriculate la nivel european peste 14.500 de maşini Dacia. Asta înseamnă că producătorul român a reuşit să vândă la export numai în martie de şase ori mai multe autovehicule decât a reuşit să vândă în România.

Cu acest plus de 14.000 de maşini înmatriculate Dacia urcă pe primele trei luni reuşind să înmatriculeze peste 30.000 de unităţi în întreaga Europă. Astfel e compensată semnificativ scăderea vânzărilor înregistrată de grupul mamă - Renault.

Între timp piaţa internă resimte şocul recesiunii mult mai puternic decât cea europeană. Pe total în România înmatriculările de maşini noi au scăzut cu 65%, în vreme ce, la nivel european, scăderea a fost de numai 8%.

De altfel întrregul trimestru întâi a fost o adevărată catastrofă pentru comercianţii de maşini din românia şi deşi în europa tendinţa este de uşoară revenire, la noi nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Pur şi simplu alternativa maşinii second hand sugrumă orice ofertă făcută de vânzătorii de maşini noi."

n incendiu a izbucnit la groapa de gunoi de lângă comuna Bolintin.


Un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi de lângă comuna Bolintin. Traficul pe Autostrada Bucureşti - Piteşti este îngreunat din cauza fumului. Vom reveni cu amănunte.

vineri, 17 aprilie 2009

Dinamo, la un pas de catastrofă


Ma intreb cine s-ar fi bucurat in cazul unei nenorociri? Copos care e facut tigan, impreuna cu toata galeria Rapidului, sau Becali din celula, Mircea Sandu, sau Lupescu si Prunea ptr. ca ar fi avut ocazia sa joace din nou fotbal si sa scape de scandalul de coruptie in care sunt implicati???.... probabil foarte multi" oameni de bine care vor binele echipei", dar e bine ca au lovit o barza ca Nic
ulescu o asteapta de vreo 8 luni, si e foarte bine ca nu a fost un stol de ciori, va da-ti seama razbunare dupa rezultatele umilitoare din ultimele zile???

Cu un sfert de oră înainte de aterizarea pe aeroportul din Iaşi, avionul care transporta echipa de fotbal Dinamo a fost avariat, lovind o barză. Aerovana a fost lovită frontal, dar pilotul a reuşit să aducă avionul la sol în siguranţă, după ce a încercat să evite un stol de berze.

"Mulţumim pilotului ca ne-a dus

la sol şi că a evitat o catastrofă. Am trecut prin momente grele. Dacă nici acum nu au scăpat de noi, atunci nu ne mai opreşte nimeni", a declarat Mircea Rednic .

"Iniţial, am crezut că s-a deschis trenul de aterizare, iar apoi avionul a început să intre într-un uşor picaj. Ne-am dat seama că ceva nu este în regulă, trecusem de oraş şi de aeroport. Erau turbulenţe destul de mari. Ne-am dat seama că totul a fost destul de grav dupa ce am aterizat şi am văzut cum arată aeronava. Baieţii mei glumeau şi spuneau că piloţii au luat carnetul la Piteşti", a adăugat acesta, citat de RTV.

"Am avut parte de 10 minute groaznice", a spus Claudiu Niculescu. "Abia după ce am văzut gaura din avion, ne-am dat seama ce s-a întâmplat", a precizat atacantul dinamovist.

Cristian Borcea, directorul executiv de la Dinamo, s-a declarat şocat de ceea ce s-a întâmplat cu avionul. „Stau cu poza în faţă pe calculator

. Este incredibil! Am vorbit cu Mircea Rednic. Era speriat, dar acum totul este bine. Eu n-am avut niciodată parte de un asemenea incident. Am zburat mult, am avut turbulenţe, goluri de aer, dar nu aşa ceva", a spus Borcea. Oficialul urmează să plece la Iaşi cu o cursă care va decola din Bucureşti la ora 17:00.

Dinamo va juca mâine, de la ora 16:00, împotriva echipei Poli Iaşi, în etapa a 25-a din Liga I.

„S-ar fi putut produce o tragedie"

„Au fost ceva probleme la cursa Tarom de la prânz, care a sosit în jurul orei 12.30. La apropierea pentru aterizare o barză a lovit avionul şi a spart coiful. Acest coif este ca o capotă la maşină şi dacă motorul ar fi fost lovit atunci s-ar fi putut produce o tragedie. Mulţumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat aşa", a declarat Cristian Stanciu, directorul Aeroportului Iaşi.

Oficialul a precizat că de la Bucureşti urmează să sosească o altă aeronavă care să-i ia pe ceilalţi pasageri ce ar fi trebuit să plece cu avionul în care au sosit dinamoviştii. „Ne vor aduce şi un coif ca să îl punem pe avionul avariat", a adăugat Stanciu.

luni, 13 aprilie 2009

Candidati in campania electorala - europarlamentare.


No ziua buna , daca tot vine Campania electorala pentru Europarlamentare vreau sa va prezint o oferta incredibila cu candidatii la un loc in Parlamentul European. Dupa declaratia Elenei Udrea de sustinere a EBA, si dupa sustinerea lui Becali de catre Vadim Tudor il asteptam pe Stolojan si pe Boc sa o sustina pe Alina Plugaru.

Elena Udrea: Eu votez cu Elena Băsescu -

Elena Băsescu şi Elena Udrea şi-au făcut imagine împărţind flori şi ciocolată în Parcul Moghioroş

Fata preşedintelui a dat autografe pe calendare cu chipul şefei de la Turism.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat ieri pentru Gândul că va vota cu Elena Băsescu la alegerile europarlamentare de pe 7 iunie şi nu partidul al cărui secretar executiv este. ”Eu votez cu Elena Băsescu, dar votul meu se va întoarce oricum la partid pentru că Elena Băsescu se va întoarce la PD-L”, a explicat Udrea. Aceasta în condiţiile în care, în ultimele sondaje, mezina preşedintelui este cotată cu 5-6%. Democrat-liberala şi-a mai argumentat decizia prin aceea că demisia temporară a fiicei şefului statului ar reprezenta ”un gest de curaj” având în vedere ”ostilitatea mediei”.

Campanie cu Maria Dragomiroiu şi Cătălin Crişan

De altfel, candidata independentă la alegerile europarlamentare Elena Băsescu şi ministrul Turismului Elena Udrea au împărţit, ieri dimineaţă, în Parcul Moghioroş, flori, calendare şi ciocolată. Deşi campania care se apropie este pentru scrutinul la care participă şi fiica preşedintelui, beneficiara acţiunii de imagine s-a dorit a fi Elena Udrea, care ne-a precizat că a invitat-o pe fiica preşedintelui pentru a se întâlni cu electoratul din colegiul unde îşi are în prezent sediul de campanie. Ministrul a avut grijă să o promoveze pe Elena Băsescu şi prin acest eveniment desfăşurat cu ocazia Paştelui catolic şi a Floriilor ortodoxe. În jeanşi cu talie joasă, vindiac roşu şi tenişi, fiica preşedintelui a acordat doritorilor autografe, pe calendarele cu chipului ministrului Turismului.

În parc s-a aflat, ieri, şi primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş (PD-L), dar şi tineri democrat-liberali, cu baloane portocalii. Pe o scenă amenajată special au cântat artişti de muzică pop şi populară românească, printre care Maria Dragomiroiu şi Cătălin Crişan, acesta din urmă mulţumindu-i ministrului Turismului pentru invitaţie. Udrea i-a sărit în ajutor Elenei Băsescu şi în momentul în care aceasta şi-a lansat candidatura pentru Parlamentul European. I-a oferit sediul său de campanie, pe care l-a folosit în noiembrie 2008. „Sunt convinsă că îi va purta şi ei noroc”, a declarat, atunci, Udrea. Ministrul Turismului a spus şi că va susţine financiar campania electorală a fiicei preşedintelui. „Dacă Elena Băsescu va avea nevoie de finanţarea campaniei şi îşi va deschide un cont în care să fie depuse donaţiile celor care o susţin, sigur că voi contribui şi eu cu o sumă”, a arătat, binevoitoare, Udrea.

Criza economica a venit. Cand va pleca ?

"Jungla show-biz-ului a devenit o arenă de îmblânzit fiţele. Cel puţin aşa s-ar deduce din comportamentul unor pseudo (cântăreţe, modele, artiste sau băgătoare în seamă) care, deşi au arătat lumii întregi secrete de toate felurile, pozează acum în creaturi (aprope) îngereşti.

Prima care s-a dotat cu aripioare este Simona Sensual. Iubitul ei de cursă lungă (şi de altoiri pe măsură) Mahăru a fost întrebat la un chef ce crede că o atrage atât de amarnic pe blondă la el. "Penisul meu cu bile!", a fost răspunsul direct şi... pătrunzător. Cât s-o fi chinuit neuronul Sensual să găsească ulterior o justificare de dat poporului! Clipind angelic, Simona a spus la o emisiune că "totul a fost o glumă din partea lui". Ei, nu, zău? Dacă a fost o glumă, punem pariu că i-ar plăcea să o transforme în realitate! Oricum, sigur se simţea mai bine pe vremea când recunoştea sincer că sexul ocupă un loc de seamă în viaţa ei...

PREA-PLECATĂ. După ce a demonstrat cu sârg şi îndesat(ă) în zid proverbul conform căruia "Capul plecat, sabia nu-l taie" (dar nişte mâini pricepute de bărbaţi îl pot scurta de fiţe şi de păr) Naomi a luat calea Vaticanului. S-a rugat ce s-a rugat, eliberându-se de păcat şi încercând să se (ab)urce pe un nivel spiritual superior. Revenită în România, cu o pereche de ochelari proţăpiţi filosofic pe nas, Naomi s-a apucat să cânte melodii de viaţă lungă, tuturor să le ajungă. Acum nu mai vorbeşte decât de muzică şi, în consecinţă, a devenit plictisitoare. Mai plictisitoare decât criza morală pe care spune că a traversat-o.

Au fost o dată ca niciodată nişte căprioare, evident, sălbatice. Atât de sălbatice, încât nici o ţoală nu le putea acoperi cu măsura decenţei. Ei bine, nici în cazul lor "minunea" n-a durat mai mult de zece ani. Recent, surorile Bambi au putut fi admirate în nişte rochii lungi, mai lungi decât podeaua, şi fără multele zorzoane care le însoţeau acustic orice gest cât de mic. De unde s-or fi adăpat cu atâta decenţă? Un lucru a rămas, totuşi, pentru a ne reaminti de adevărata lor valoare: aceeaşi manieră kitsch şi afectată a interpretării.

CIREŞICA. Dacă tot şi-a dotat buzele cu silicon, astfel încât de-abia mai poate îngăima printre ele, Marinela Niţu s-a gândit totuşi să le dea o folosinţă îndelungată. Astfel că, de la emisiuni de scandal, a virat la cele culinare. Aici, după o ghiftuială în toată regula, madama emite pe post de siestă nişte consideraţiuni prăfuite despre nivelul social, economic şi caloric al mesei. Curat... telectual!

Din "pui de Crevedia" a ajuns găină bătrână, care le cotcodăceşte pe toate strună! Este vorba de Sexy Brăileanca, autoarea sintagmei "Dacă nu spui prostii, în România nu te bagă nimeni în seamă". Invitată pe la tot felul de emisiuni cu tentă mondenă, fata a ajuns un soi de anal... ist. Şi, culmea, chiar îşi crede vorba mai preţioasă decât alte talente, aşa că o aruncă peste tot. Iar trecutele-i fapte de amor şi vitejie sunt de mult uitate... Nebunatica de Oana Oprea, pe numele de vampă Eva Kent, a poftit, deşi avea cărniţă proaspătă (asigurată de iubitul ei "Măcelaru") la o bucăţică de stripper. A avut noroc de iertăciune şi a ajuns, din nou, cuminţită pentru o perioadă, în braţele iubitului generos. Doar gura "păcătoasei", dată afară de la muncă pentru că a lipsit nemotivat, a început să emită judecăţi peste judecăţi. Mai bine îi stătea pe post de accesoriu sexy, că bruma de intelectualizare se topeşte repede de pe aşa un trup!

Aşadar, putem spune că pseudovedetele care erau "stima noastră şi mândria" în materie de scandaluri, au abandonat mai mult sau mai puţin discret arena păruielilor sau a vulgarităţii în direct. Cine să mai ţină stindardul sus? Poate doar Nikita, care, aflată în ultimul timp în pană de invitaţii pe la emisiuni, şi-a descărcat nervii pe iubitul cel mult lăudat. Rezultatul? A fost părăsită fără prea multe regrete. Dacă şi femeii cu suflet de bărbat îi va veni vreodată mintea la cap, chiar că nu mai avem pe ce să ne bazăm! Fetelor, e frumos aşa?"
sursa:Jurnalul.ro