miercuri, 11 martie 2009

Cucuveaua traieste, a renascut din propria cenusa asemeni pasarii Phoenix ... Traiasca CUCUVEAUA





Trebuie sa spunem si acum avem dovezi ca : Cucuveaua traieste, a renascut din propria cenusa asemeni pasarii Phoenix ... Traiasca CUCUVEAUA






Te faci doctor si esti obligat sa iei spaga - la un salariu de 15oo ron cum sa te descurci sa iti iei o nevasta sa faci o casa si un copil?
daca nu te modelezi dupa sistem te exclude ...sa nu uiti asta.

Stiu politisti care nu primesc bani sa isi faca full-ul la autoturismul pe care scrie "Siguranta si Incredere", , politisti care au dus Loganul la revizie din banii lor... sa fim intelesi dar nu ii plang de mila ...Sistemul isi bate joc de ei si ei de noi si noi inghitim.


Este foarte important intr-o muie la care capat al pulii te situezi, ca daca nu esti la cel bun taci si inghiti, iti mai curge putin prin marginile buzelor, dar iti iei un servetel umed si te stergi. Asta-i.







Singur NU poti face nimic. dar in momentul cand o sa fie 100, 1000, 10000 de hai sa zicem blogeri care iau atitudine concomitent... si cei 10000 sunt cititi de 1.000.000 de romani atunci cand vom merge la vot, il vom schimba pe Basescu. Oprescu , K.Johaness, Crin Antonescu sau chiar Tariceanu ar fi oricum mult mai buni. Asta este parerea mea. Chiar populatia( popor ar fi prea mult) asta de manelisti nu vede incotro ne ducem.




Cand Brucan a spus ca suntem in proporti de 90% prosti si ne vor trebui 20 ani sa putem scoate capul in lume ne-am suparat. Acum ne dam seama ca de fapt 20 de ani era un termen prea mic, si 90% prosti, este un procent aproape corect.






Maimutoii astia ne reprezinta chiar asta meritam.

Daca asta meriti Nu te duce la vot.









Sunt pentru obligativitatea votului.
Sa ne oblige sa iesim la vot, daca nu vrei nici un candidat anuleazati votul in cabina, dar du-te la vot...ia atitudine. Schimba ceva si da jos cloaca asta imputita.




Adevarul nu trebuie cautat, dupa parera mea, asa cum cauti un rezultat matematic al unei formule. Pentru ca adevarul este foarte sensibil, relativ si temporar. Iar ce este mai important este ca nimeni dintre oameni nu are capacitatea de a decreta asupra unui ADEVAR absolut. Adevarul la care avem acces, este un adevar relativ, la limita capacitatilor noastre cognitive limitate.




Poate si de aceea, se incearca, si nu de putine ori reuseste, sa fim manipulati de minti iscusite, abile sa foloseasca cuvintele spre interesul propriu, spre cauza numai de ei stiuta. Si asta, fara sa mai adaugam ca, in acest proces-asa-zis-logic-ni se pot prezenta date debilitate intentionat.

2 comentarii:

Anna spunea...

deci imi place la nebunie postarea... geniala ideea... si sper sa fie cum spui tu... ca in sfarsit sa se ia atitudine:)

galla's spunea...

pacat ca unii dintre noi se vand pe 30 Euro publicitate pe blog.