duminică, 8 martie 2009

Pana cand sa ma simt minoritar la mine in tara?


Chiar nu va deranjeaza sa fiti facuti tigani din pricina ca unii isi zic romi? Pe mine da. Pentru 2 tigani care topaie si lalaiesc in limba lor de ce sa fiu obligat sa suport restul de 98 de cersetori, hoti si nascatori de alti tigani care invata de mici aceleasi lucruri. Inainte era o lege nescrisa si cunoscuta tuturor romanilor. Nu muncesti, nu mananci. Tiganii nu muncesc dar mananca. Pe furt si pe programele de ajutorare a defavorizatilor si pe banii incasati pentru procreerea in nestire. Tigancile fac urmatorul copil doar ca sa aiba alocatii permanente pe spatele romancelor ce muncesc in fabricile de textile pe salarii de mizerie si care nu uitati ca apartin in majoritate italienilor jegosi care ne omoara romanii in Italia. Suntem o natie de cretini si ne meritam soarta. Vreti o demonstratie. O sa sara o gramada de romani cu gura pe mine ca sunt rasist uitand care e adevarata problema. Sunt roman, nu rom. Macar atat sa intelegeti ca denumirea lor o dam noi si nu ei ne obliga cum sa-i numim. Romania reprezinta romanii si nu natia tiganeasca. Tigani sunt tigani si asa i-au numit si stramosii mei, inclusiv bunicii si parintii. In incheiere va intreb.
PANA CAND TREBUIE SA NE SIMTIM MINORITARI IN TARA NOASTRA?
De ce primesc minoritatile bani pentru sedii culturale si manifestari diverse cand actorii romani nu au finantare nici macar pentru un film amarat sau scolile, spitalele si gradinitele stau sa cada?
M-AM SATURAT DE DISCRIMINAREA ASTA POZITIVA. Va las tema de gandire romanilor destepti. La ce poate duce starea de nemultumire continua a romanilor fata de stilul de viata necivilizat al tiganilor? Prefer sa nu vorbeasca cei ce nu au trecut macar odata pe jos printr-un cartier de tigani, nu au parcat masina acolo sau vad tiganii doar la televizor.

Niciun comentariu: