marți, 10 martie 2009

Mult succes in Parlamentul European Elenei Basescu !



Traim decenii de impliniri marete! Traim decenii de munca si avint! Iar in aceste vremuri de cotitura, Elena Basescu este farul nostru calauzitor! Mult succes in Parlamentul European Elenei Basescu !

In ultimul timp am avut personalitati markante extrem de mioape( cu grad de comparatie), cred ca din aceasta cauza n-au observat starea natiunii.

Elena are doar un strabism verbal. Atat.

2 comentarii:

Anna spunea...

nu ca as fi lasa, dar chiar mi-am propus sa nu ma mai iau in gura cu unul cu mintea odihnita, ca n-are rost:)
sper ca nu mi-ai luat titlul blogului drept aroganta... chiar mi-am castigat titlul in urma unui pariu in care am dovedit ca eu aveam iq-ul mai mare decat al unui prieten, dupa un test facut la psiholog, ca sa dovedesc ca femeia are iq-ul mai mare:) si-am castigat si-o ciocolata:)

Anna spunea...

cred ca nu:).... hai sa te intreb ceva... da` fara sa te superi...
tu observi ce se intampla in jurul tau, esti constient de starea natiunii tale, inghiti in sec cand auzi "tiganii de romani"... da` te-ai gandit vreodata ce poti face tu sa schimbi ceva? pot presupune ca nu te-ai inscris in cursa pentru parlamentul european ca nu iti place politica, da` mergi sa votezi pe cine crezi tu ca merita sa ajunga acolo?:)
don`t get me wrong, ce te-am intrebat nu e ceva de genu` :" bine ca tu comentezi da` nu faci nimic pentru asta"... chiar vreau sa stiu ce crezi tu ca poti face:)
eu m-am gandit deja ce as putea face. termin liceul si ma fac politist(pe bune, dau la academie) si de indata ce fac 18 ani ma duc la vot, adica eu o sa votez la prezidentiale anu` asta.