luni, 18 mai 2009

Ea câştigă 3.000 $ pe lună din sex pe Internet!



Videochat-ul, si saloanele de masaj erotic - o afacere profitabilă chiar şi pe timp de criză.

" O afacere de zeci de mii de euro pe lună, cu fete frumoase, aranjate cât mai atrăgător. Asta au găsit reporterii Click!, în vizită la cel mai mare salon de videochat din ţară.

Pe Internet, la un click distanţă, aşteaptă fetele care lucrează în studiourile de videochat. Îţi faci un cont, plăteşti şi intri în contact cu modelul care-ţi stă la dispoziţie.

Elena, lucrează în industrie de cinci ani, timp în care a căpătat suficientă experienţă pentru a şti să ţină un client, sau membru cum îi place să le spună, minute în şir.

“Îmi place ceea ce fac şi nu consider că noi, modelele de videochat, ar trebuie să fim comparate cu nişte prostituate. Noi suntem mai mult nişte consilieri, dar aş fi ipocrită să spun că nu mă dezbrac în faţa camerei”, ne-a spus Elena.

Patronii au pornit afacerea, cu mult timp în urmă şi au ajuns să aibă un cuvânt greu de spus în materie de studiouri de videochat.

Au început cu 3 modele şi acum au aproape 300, împărţite în 9 puncte de lucru. Fetele şi le aleg în urma unui interviu, iar cel mai important este ca modelele să fie şi isteţe, nu doar frumoase.

Marea majoritate se angajează direct pe site-ul salonului, www.prostudio.ro. Nucleul afacerii este format din 4 persoane, care pe timp de criză ajung să câştige 100.000-150.000 de euro pe lună.

40 de ore pe săptămână, în faţa camerei video

Elena petrece în faţa calculatorului şi a camerei de filmat 40 de ore pe săptămână, suficient ca la 24 de ani să câştige şi 3.000 de dolari pe lună. Cum face? “Misterul este cheia succesului. Îl faci curios, vorbeşti cu el şi atunci îl ţii minute în şir. Cu cât ai mai multă experienţă cu atât cad mai greu hainele şi cu atât discuţiile cu tentă sexuală sunt mai puţine”, ne-a explicat Elena. Fetele lucrează în ture de opt ore, 24 de ore din 24, şapte zile din şapte.

"Dau 1.000 de lei lunar pe haine"

Elena cheltuie lunar 1.000 de lei doar pe garderobă. “E foarte important să fii tot timpul altfel. Părul, machiajul, dar şi costumaţia fac parte dintr-un ritual care te ajută enorm”."

sursa: Click.ro

Niciun comentariu: