marți, 19 mai 2009

S-au tatuat în chiloţi! Andreea Raicu, Daniela Crudu, Catrinel Menghia, Oana Oprea şi, mai nou, blonda lui Elan şi-au înnebunit iubiţii cu desenele in



De ce şi-ar face cineva un tatuaj pe care nu-l vede nimeni? De fiţe! Ei bine, vedetele care şi-au desenat diferite figurine în zonele intime au găsit o altă explicaţie pentru gestul lor, şi anume, că s-au tatuat pentru iubiţii lor.

Click! vă prezintă cele mai dureroase, dar şi cele mai îndrăzneţe desene de pe trupurile “ divelor”. Recent intrată în această galerie este Elena Hueanu, blonda cu care Elan Schwartzenberg s-a distrat un weekend la mare. Ea are în slip un tatuaj care înfăţişează un pui de leu.

Oana, buze pe fund

Fata de la Meteo din Click! adoră tatuajele. Oana Oprea are trei, cel mai recent fiind buzele de pe fund.

Crudu, un fluture între picioare

Daniela Crudu şi-a etalat desenul sexy într-un pictorial Playboy. Ea spune că şi-a tatuat fluturele pentru iubitul ei.

Raicu, desen sexy

Foarte discretă cu viaţa sa intimă, Andreea Raicu şi-a ţinut ascuns şi desenul tribal din zona lombară. Asta până când fotoreporterii Click! au surprins-o cu funduleţul la vedere.

Catrinel, mesaj pentru soţ

Top-modelul Catrinel Menghia are în zona intimă mesajul “Massimo per sempre (Massimo pentru totdeauna)”, o declaraţie de amor pentru soţul ei, Massimo Brambati.

Elena Hueanu, pui de leu în slip

Elena Hueanu, tânăra care l-a vrăjit pe fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, are desenat în zona inghinală un simpatic pui de leu - evident, simbolul zodiei sale.

Niciun comentariu: